אופן ההכנה
- שמים גרגרי פלפל בקערת הערבוב וקולים 6 דקות/טמפרטורת וורומה/נגד כיוון השעון/מהירות 1, טוחנים 25 שניות/מהירות 10. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים שיני שום וג’ינג’ר בקערת הערבוב וקוצצים 2 שניות/מהירות 8. דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
- מוסיפים בצלים וקוצצים 3 שניות/מהירות 5. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים מים וסוכר בקערת הערבוב ומבשלים 5 דקות/100°C/מהירות
- מוסיפים את גרגרי הפלפל הקלויים, תערובת ג’ינג’ר ובצל, מנגו, חומץ, מלח, כורכום וצימוקים ומבשלים 45 דקות/100°C/מהירות 1, מניחים את סלסלת הבישול במקום כוסית המדידה על מכסה קערת הערבוב למנוע התזות.
- מסירים את סלסלת הבישול, מניחים את כוסית המדידה במקומה ומערבבים 10 שניות/מהירות 4. יוצקים לשתי צנצנות מעוקרות עם מכסים מתברגים וסוגרים מיד. הופכים את הצנצנות ל-10 דקות ואז הופכים אותן חזרה. מצננים ומגישים או מאחסנים במקום קריר ויבש.