אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C68°, מכוונים את זמן העבודה ל-2 שעות.
- מחממים מחבת מעל להבה בינונית ומקפיצים בה חזה אווז ובצל סגול עד לשקיפות הבצל.
- מגבירים את הלהבה, מוסיפים פורט וברנדי ומבשלים דקה אחת. מצננים לחלוטין לפני המשך העבודה.
- מכניסים לקערת מעבד מזון את תערובת הבצל יחד עם שאר המרכיבים, למעט החמאה. טוחנים לתערובת אחידה, מקפידים שהתערובת לא תתחמם תוך כדי הטחינה.
- מפעילים את מעבד המזון במהירות בינונית ויוצקים בזרם איטי תוך כדי עבודה את החמאה המומסת אל התערובת.
- מסננים את התערובת מבעד למסננת צפופה ומחלקים אותה באופן שווה בין הצנצנות.
- סוגרים היטב את הצנצנות ומעבירים לבישול במים (C68°) למשך 2 שעות.
- מוציאים בזהירות מהמיכל את הצנצנות עם הפטה, מניחים בצד ל-15 דקות ולאחר מכן מצננים היטב במי קרח. שומרים בקירור עד להגשה.