אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C80°, מכוונים את זמן העבודה ל-1.5 שעות.
- טורפים חלמונים, סוכר ומלח בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה אוורירית.
- מוסיפים שמנת ווניל אל הבלילה ומערבבים היטב.
- מסננים את הבלילה מבעד למסננת דקה ושומרים במקרר במשך 30 דקות.
- מקפים בכף את הבועות שהצטברו על פני הבלילה ויוצקים ממנה אותה באופן שווה בין הצנצנות. מוזגים באיטיות על מנת למנוע היווצרות של בועות על פני הבלילה.
- סוגרים היטב את הצנצנות ומעבירים לבישול במים (C80°) למשך 1.5 שעות.
- מוציאים בזהירות מהמיכל את הצנצנות עם קרם הברולה, מניחים בצד ל-20 דקות ולאחר מכן מצננים היטב במי קרח. שומרים בקירור עד לשימוש.
- לפני ההגשה פותחים את הצנצנות, מפזרים מעל פני הקרם סוכר חום בהיר וצורבים בעזרת מבער ידני עד לקבלת שכבת קרמל בהיר.