אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C75°, מכוונים את זמן העבודה ל-1.5 שעות.
- מערבבים היטב את כל החומרים לבלילה חלקה ומחלקים באופן שווה בין הצנצנות.
- סוגרים היטב את הצנצנות ומעבירים לבישול במים (C75°) למשך 1.5 שעות.
- מוציאים בזהירות מהמיכל את הצנצנות, מעבירים בזהירות את תוכן הצנצנות למעבד מזון וטוחנים 1 דקה עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. חוזרים על פעולת הטחינה במידת הצורך.
- מסננים את הקרם מבעד למסננת צפופה, יוצקים חזרה אל הצנצנות ומצננים לחלוטים לפני שסוגרים על מנת למנוע הצטברות אדים. שומרים בקירור עד להגשה.