קולי פירות יער או פטל

קולי פירות יער או פטל

כמות: מתקבל כ-500 מ"ל קולי סמיך

מרכיבים

החומרים:

200 גרם מים
30 גרם אבקת סוכר
300 גרם מחית פירות יער או פטל
10 גרם מסמיך לרטבים

אופן הכנה:

  1. ממיסים את אבקת הסוכר במים.
  2. מוספים את שאר החומרים וטורפים יחד בעזרת מטרפה או מעבדים במעבד מזון עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
  3. מעבירים לכלי אחסון.
  4. שומרים עד שבועיים במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.

FEINTIP

מומלץ לשמור בתוך סקוויזר ולהשתמש לקישוט מנות אחרונות או כתוספת לקינוחים וגלידות.