קולסלאו

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

½ כרוב לבן חתוך ל-4 חתיכות

1 גזר קלוף וחתוך למקטעים של 5 ס"מ

1 בצל קטן קלוף וחתוך לרבעים

1 גבעול סלרי חתוך לקטעים

4 כפות מיונז איכותי

מיץ מ ½ לימון

1 כפית מלח

½ כפית סוכר

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
בעזרת מרית התרמומיקס מורידים את הירקות מדפנות הקערה לכיוון הלהבים
קיצוץ אחיד.
2.  מעבירים את הסלט לקערה, מתקנים תיבול ושומרים מכוסה עד להגשה.

FEINTIP

בא לכם סלט צבעוני יותר? החליפו חצי מכמות הכרוב הלבן בכרוב אדום, הוסיפו פרוסות דקות של צנונית וקבלו סלט רב גוני.