אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את חומרי הקציצות וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5. נעזרים במרית במהלך העבודה.
- סוחטים היטב את תערובת הקציצות מבעד לסלסלת הבישול ונפטרים עד כמה שניתן מעודפי נוזלים.
- יוצרים מהתערובת קציצות עגולות במשקל 60 גרם (בגודל מישמש), מניחים אותן בשני מגשי הורומה ושומרים במקרר.
- שוטפים את קערת התרמומיקס ומחזירים למקומה. מכניסים לקערת התרמומיקס בצל וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, מוסיפים שמן זית ומלח ומאדים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס רסק עגבניות, עגבניות ומים, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל קערת התרמומיקס ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- טוחנים את הרוטב 40 שניות/ מהירות 8 לקבלת מרקם חלק.
- מעבירים את הקציצות והרוטב לקערות הגשה ומגישים חם נעים.