קרם אנגלז פרווה (טבעוני) על בסיס חלב אורז 4% שומן

קרם אנגלז פרווה (טבעוני) על בסיס חלב אורז 4% שומן

כמות: מתקבל כ-600 מ"ל קרם סמיך

מרכיבים

החומרים:

 500 גרם חלב אורז ללא תוספת סוכר 4% שומן
15 גרם מחית וניל
75 גרם אבקת סוכר
15 גרם מסמיך לרטבים

אופן הכנה:

  1. טורפים בקערה בעזרת מטרפה או במעבד מזון את החומרים עד לקבלת קרם סמיך ואחיד.
  2. מעבירים לכלי אחסון.
  3. שומרים עד שבוע במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.

FEINTIP

מומלץ לשמור בתוך סקוויזר ולהשתמש כרוטב קר לקינוחים חמים או כבסיס לרטבים ולעוגות.