אופן ההכנה:
- מכניסים את הסוכר ואת גרגירי הווניל לקערת התרמומיקס וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
- מניחים המטרפה במקומה מעל הלהב בקערת התרמומיקס, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 4. בתום הערבוב מבשלים 12 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
- בסיום הבישול מערבבים שוב 2 דקות/ מהירות 2 (ללא חימום).
- יוצקים את הקרם החם לכלי הגשה אישיים ושומרים במקרר עד להגשה.
- לפני ההגשה מוציאים את הכלים מהמקרר, מפזרים על פני הקרם שכבה דקה של סוכר ומקרמלים אותו בעזרת ברנר או תחת גריל התנור. מגישים מיד.