קרם מנגו או קסיס, מתאים למילוי עוגות וסופגניות

קרם מנגו או קסיס, מתאים למילוי עוגות וסופגניות

כמות: מתקבל ליטר קרם

מרכיבים

חומרים:

500ה גרם מחית מנגו או מחית קסיס

500 גרם מים

140 גרם סוכר

55 גרם fluid gel

אופן ההכנה 

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וטורפים 10 שניות/ מהירות 7.
  2. מרתיחים את התערובת 8 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מניחים לתערובת להתקרר ולהיקרש במקרר.
  4. לקראת ההגשה מחזירים את התערובת לתרמומיקס וטוחנים אותה למחית חלקה 1 דקה/ מהירות 10, נעזרים במרית התרמומיקס לטחינה אופטימלית.
  1. מעבירים לשק זילוף ומשתמשים.
  2. ניתן לשמור בקירור

FEINTIP