קרם פטיסייר ללא ביצים וללא בישול

קרם פטיסייר ללא ביצים וללא בישול

כמות: מתקבל כ-600 גרם קרם פטיסייר

מרכיבים

חומרים:

250 גרם חלב

250 גרם שמנת להקצפה

60 גרם אבקת סוכר

10 גרם סוכר וניל

קורט מלח

50 גרם עמילן לקרם

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט העמילן לקרם וטורפים 30 שניות/ מהירות 2.
  2. מפעילים את התרמומיקס עוד 60 שניות/ מהירות 3, ומוסיפים בהדרגה לקערת של העמילן לקרם עד לקבלת קרם במרקם יציב.

FEINTIP