צ’אטני תפוחים

צ’אטני תפוחים

כמות: 300 מ"ל

מרכיבים

החומרים:

350 גרם תפוחים ירוקים חמצמצים

2 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי קלוף

50 מ”ל מים

2 כפיות חומץ תפוחים

1 כפית סוכר

2 כפיות רוטב סויה

1 שן שום קלופה

קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מגלענים את התפוחים וחותכים לרבעים. פורסים דק את שורש הג’ינג’ר.
  2. מעבירים את רבעי התפוחים והג’ינג’ר ואת יתר החומרים אל קערת התרמומיקס ומבשלים 20 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  3. בסיום הבישול מעבירים את הצ’אטני לצנצנת זכוכית נקייה שומרים במקרר עד לשימוש.

FEINTIP

צ’אטני מתאים למנות גריל של בשר, עוף ודגים. גם קוביות תפוחי אדמה חמימות יקבלו באהבה את הצ’אטני ויתגמלו אתכם בסלט תפוחי אדמה מפתיע וטעים.