The Poddington

כמות: מנה אחת

מרכיבים

החומרים לסירופ בזיליקום:

1/2 כוס עלי בזיליקום טריים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים

החומרים לקוקטייל:

1/4 כוס אפונה ירוקה חלוטה

5 עלי נענע

43 גרם ג’ין (מומלץ Tanqueray)

30 גרם סירופ בזיליקום

15 גרם יין חרז יבש (רצוי "Dry Sack")

15 גרם מיץ ליים טרי

3/4 כפית שמן זית כתית מעולה

1 חלבון ביצה

2 קוביות קרח

תרמיל או מיקרו-אפונה ועלה נענע לקישוט

אופן ההכנה:

מכינים את סירופ הבזיליקום:

  1. מעבירים את כל חומרי הסירופ לתרמומיקס ומבשלים 3 דקות / טמפרטורת ורומה / נגד כיון הלהב / מהירות בחישה עדינה.
  2. ממתינים 15 דקות, מסננים ומצננים היטב את הסירופ במקרר.

מכינים את הקוקטייל:

  1. מכניסים לשייקר את כל החומרים, למעט חומרי לקישוט, משקשקים היטב למשך 15 שניות ומסננים אל כוס מצוננת.
  2. מקשטים בתרמיל או במיקרו-אפונה ועלה נענע אחד

FEINTIP