hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

עמילן לקרם

עמילן לקרם

יתרונות השימוש בעמילן לקרם:

  • מייצר קצפות וקציפות יציבות ועמידות מבלי שיתפרקו או ייפרדו
  • משפר עמידות הקרם בקינוחים המבוססים על קצפת או קצף ביצים
  • משפר עמידות הקרם בקינוחים המבוססים על שומן צמחי
  • אינו משפיע על טעם המנה או הקינוח
  • מאפשר להקפיא ולהפשיר מנות וקינוחים מבלי שישנו את מרקמם
  • ניתן לשימוש באפייה ובישול
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • קצפת משמנת מתוקה חלבית או פרווה – מוסיפים 30 גרם (3%) של עמילן לקרם לכל 1 ליטר שמנת. תלוי ברמת הקושי הרצוי לקצפת
  • קצף מחלבונים – מוסיפים 70 גרם (7%) של עמילן לקרם לכל 1 ק"ג תערובת הכוללת את החלבון ואת הסוכר או כל תוסף אחר. (לדוגמא: 70 גרם עמילן לקרם + 500 גרם חלבון + 500 גרם סוכר)

אופן השימוש:

  • מוסיפים את העמילן לקרם לשמנת המתוקה או לחלבונים לקראת סוף ההקצפה, עד לקבלת הקושי הרצוי.

מומלץ להקציף באמצעות מיקסר או מעבד מזון המצויד האביזר להקצפה

דוגמאות לשימוש בעמילן לקרם:

  • קצפת יציבה משמנת מתוקה
  • קצפת מקרם קוקוס
  • קצף חלבון (מרנג) יציב להכנת קישוטי עוגות
  • קצף טבעוני ממי חומוס
  • פבלובה עם קצפת
  • קרם פטיסייר ללא ביצים וללא בישול

להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה