מגזין

שנה חדשה, התחלה חדשה, הפתעות חדשות
שנה אזרחית חדשה מוצלחת לכולם! אחרי ששנת 2020 לא זכתה בפרס השנה הכי מפנקת, אנחנו מקווים ששנת 2021 תביא איתה קצת יותר הצלחות, ריגושים והתחלות

סוף שנה של פחמימות
וואו. סוף סוף השנה הזו מגיעה לסיומה. 2020 היית מיוחדת, מטלטלת, מסוגרת, מאתגרת ומה לא. כמובן שהבאת איתך גם כמה דברים חיוביים, כמו את התעצמותו

5 טיפים שיהפכו את המטבח שלכם לנעים יותר בסגר
אנחנו בטוחים שכבר הרבה זמן רציתם לעשות משהו עם המטבח, לשנות, לחדש, להפוך או פשוט לעשות אותו למקום נעים יותר שכיף לעבוד ולבשל בו. לרבים

מה חדש? גלידת דבש | ספטמבר 2020
יש מצב שהדבר היחיד שיציב באמת בחיים זה החגים? עכשיו כשנגמרת שנת תש״ף אפשר להודות בפה מלא כרימון: זאת הייתה שנה ממש מוזרה. למדנו להכיר

מדריך קליל לכובש המתחיל
עולם הסו-ויד מקפל בתוכו עוד תחום שלם ורחב מלבד הכנת בשר באופן מושלם. המים שמתחממים לטמפרטורה מדויקת מאפשרים לנו גם לכבוש כל פרי וירק שאי

יאיר פיינברג פותח פופ-אפ סו-ויד
היי יאיר, תזכיר לנו מאיפה ולאן? שלום, אני יאיר פיינברג, שף ובעלים של חברת פיינקוק, מתעסק בעולם של חדשנות קולינרית למעלה מ-20 שנה, זה החיים,

4 מאכלים שאסור לפספס בטהראן
המטבח הפרסי מלא באוכל מסורתי, מזין, טעים ומנחם, אבל לא הגענו עד הלום כדי לדבר על אוכל קלאסי. כיתתנו אצבעותינו בין בלוגרים פרסים וחשבונות אינסטגרם

בתוך המטבח עם: אנה שפירו – השף קונדיטורית של טאיזו
ספרי לנו קצת על עצמך אני אנה שפירו, קונדיטורית כבר 10 שנים. ב-5 שנים האחרונות השף קונדיטורית של קבוצת טאיזו. היום אני יועצת גם בקבוצה.