מגזין

הנך כאן:
מגזין

מיישנים בשר בבית!

ליישן בשר בבית בביטחון יישון בייבוש של בשר בקר נקרא גם “תלייה”, אך המונח מטעה בפשטותו. תלייה לבדה אינה מספיקה של מנת ליישן נתחי בשר.

קראו עוד»

ישן, יבש, טעים!

יישון יבש האם אי פעם תהיתם מדוע הסטייק במסעדת סטייקים משובחת כל כך הרבה יותר טוב, טעים ונימוח מהסטייקים שאתם שולפים מהגריל בחצר האחורית שלכם?

קראו עוד»

נכנס יין, יצא סוד

מרתף יינות ביתי אז מה הסוד שיעזור לכם לשמור על אוסף בקבוקי היין שלכם? לרכוש מקרר יין איכותי. למה? כי יין אוהב להיות בתנאים קבועים

קראו עוד»

פשוט סו-ויד

סו-ויד, כבר טעמתם? Sous-Vide, בישול בוואקום, היא שיטת בישול נהדרת שעשויה להתאים לבישול מגוון רחב של חומרי גלם. אבל כמו כל שיטת בישול, היא מתאימה

קראו עוד»