חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת וניל

כמות: 800-900 גרם

מרכיבים

300 מ”ל חלב
100 גרם אבקת סוכר
4 חלמונים
300 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית ווניל או ווניל אמיתי

אופן הכנה:

  1. מוזגים לסיר חלב ומחממים מעל להבה בינונית עד לסף רתיחה.
  2. מעבירים סוכר וחלמונים לקערה וטורפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. יוצקים בזרם איטי תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה את החלב החם אל תערובת החלמונים.
  4. מעבירים את הבלילה לסיר ומחממים מעל להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד לקבלת קרם סמיך וחלק. נזהרים שלא להגיע לרתיחה על מנת הבלילה לא תיקרש.
  5. מסירים את הסיר מהכיריים ומניחים בצד לצינון מוחלט.
  6. מוסיפים את הווניל ומערבבים.
  7. מעבירים את הבלילה למכונת Nemox ומפעילים עד לקבלת גלידה.

FEINTIP

זהו מתכון לגלידה וניל קלאסי.
ניתן להסיר את תמצית הווניל וליצור על בסיס מתכון זה גלידות בשלל טעמים כפי שיודגם בהמשך במתכון לגלידת שוקולד עשירה ולגלידת שקדים ושוקולד.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL