חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ממרח קשיו

כמות: כ- 500 גרם ממרח

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו שהושרו במים לפחות 8 שעות

45 גרם (3 כפות) שמן זית

30 גרם (2 כפות) רוטב סויה

120 מ"ל 1/2( כוס) מים

10 גרם 1/2( 1 כפיות) מלח

1 שן שום טרייה קלופה

קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו מהמים, בעזרת סלסילת התרמומיקס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הקשיו וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 7.
  4. מורידים מדפנות הקערה את האגוזים שנדבקו, בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
  5. מעבירים את הממרח לכלי אטום ומאחסנים במקרר עד כשבוע ימים.

FEINTIP

  • ממרח קשיו הוא תחליף נהדר לגבינה במתכונים השתמשו בו בהכנת לזניה, פיצה ועוד.
  • אגוז הקשיו מכיל כמות ברזל כפולה מכל אגוז, אז הכינו את הממרח ותנו לילדכם קצת בריאות על לחם חם וטרי.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL