דף הבית » ייעוץ קולינרי » מחקר ופיתוח מוצרי מזון ומשקאות ליצרנים ומפעלי מזון
שנים רבות משמש מדע המזון כמקור לחדשנות ולפתרון בעיות בתעשיית המזון.
FEINCOOK נשענת על ניסיון קולינרי ארוך שנים, ניתוח אסטרטגי וחקר עולמות השראה, על מנת לפתח עבורכם מוצרים המספקים פתרונות בעלי פוטנציאל מכירתי גבוה.
תהליכי הפיתוח ושיטות העבודה שלנו מותאמים לצרכי הלקוח; אנו יודעים לתת מענה לפיתוח משלב גיבוש הקונספט דרך יצירת אב טיפוס ועד למעבר המוצר לקו היצור, וכן לספק פתרונות לתהליכי שיפור של מוצרים קיימים והתאמתם למגמות עדכניות, לרגולציה ולשינויים בדרישות הצרכנים.