חיפוש
חיפוש

תשומת לב בתכנון לדברים הקטנים שהופכים את העבודה במטבח יעילה יותר

  • פחי אשפה – תכננו מראש מיקומים של פחי אשפה. אפשר לשקול להניח אותם על גלגלים או לתכנן אשפתונים מתחת לכיורים. 
  • גלילי נייר תעשייתי – תכננו מראש מיקומים נגישים לגלילי נייר. ניתן לתלות אותם על הקירות או לחשוב על נישה ייעודית או מתקן נייד.
  • עגלת כלים לשטיפה – חלק משמעותי מהקושי בסרוויס לחוץ הוא להיפטר ממחבתות וכלים מלוכלכים. תכננו מראש מיקום יעיל לעגלת כלים ולשטיפה, ותכננו דרך פינוי יעילה אל עמדת שטיפת הכלים. 
  • עגלת/מעמד מגשים (מסטינג) – תכננו מראש מקום למגשים של אוכל לפני כניסה לתנור ושל אוכל מבושל. ארונות חימום או מנורות חימום יהיו יעילים במטבחים המוציאים סרוויסים גדולים.
  • אחסון – תכננו מראש מספיק מקום לאחסון צלחות לסרוויס, כלי הגשה, קופסאות take away, שקיות ועוד. אין כזה דבר "יותר מידי מקומות אחסון".

מתכנן לפתוח או לשדרג מטבח של מסעדה?
זה הזמן להתייעץ עם השף יאיר פיינברג!

השאר פרטים לשיחת ייעוץ ראשונה ללא עלות:

טיפים נוספים

לקוחות יקרים
בתאריכים 1.10-14.10 לא תתקיים בבית FEINCOOK קבלת קהל.
כמו כן, במועד זה, לא יינתנו שירותי מעבדת תיקונים.
אנו מאחלים לכם שנה טובה וחג שמח.
צוות FEINCOOK

הרשמו כאן וניצור קשר לתיאום הדגמה