אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את האבוקדו, מיץ לימון וקורט מלח וטוחנים 5 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את התערובת, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 5 שניות/ מהירות 5. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. מכניסים את הביצה לסלסילת הבישול ומכניסים אותה למקומה בקערת התרמומיקס.
- מכניסים את העוף ואת הירקות לקערת ערבוב ומתבלים ברבע כפית מלח וכף שמן זית.
- מסדרים את העוף ואת הירקות במגשי כלי הוורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומבשלים 29 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- מעבירים לצלחת הגשה את האבוקדו, הביצה והעוף ומגישים.