בלאדי מרי

כמות: 2 מנות

מרכיבים

החומרים:

60 מ"ל וודקה

100 גרם עגבניות

2 טיפות טבסקו

3 טיפות ווסטרשיר

½ גבעול סלרי שטוף

קורט פלפל שחור גס

קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים  10 שניות/ מהירות 8. מורידים מדפנות הקערה את הבלילה, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8.
  2. מוזגים את הבלאדי מרי לכוס אייבול, מוסיפים קוביית קרח ומקל סלרי ומגישים.

FEINTIP

a:0:{}