גבינת קשיו
הנך כאן:
גבינת קשיו

גבינת קשיו

כ-500 גרם גבינה

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים  10 שניות/ מהירות 7.
  3. מורידים מדפנות הקערה את האגוזים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים עוד 10 שניות/ מהירות 9.
  4. מעבירם למיכל אטום במקרר עד לשימוש.

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו שהושרו במים ( 12 שעות לפחות)

45 גרם ( 3 כפות)  שמן זית

30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון

120 מ"ל (חצי כוס) מים

10 גרם ( כפית וחצי) מלח

1 שן שום טרייה וקלופה

1 כפית גרידת לימון

ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים

השאירו תגובה

בקשתכם לרישום לניוזלטר שלנו נשלחה.

איזה כיף שהצטרפתם אלינו!

תודה!

בקשתכם להפעלת האחריות נשלחה.
במידה ורכשתם THERMOMIX TM5, באפשרותכם להאריך את האחריות עבור המוצר.

רוצים להיות מעודכנים?

הרשמו וקבלו את מיטב האייטמים והמתכונים שלנו ישירות למייל שלכם.