אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר ומקל הוניל וטוחנים 20 שניות/מהירות 10. (אם משתמשים במחית יש לדלג על סעיף זה).
- מניחים את המטרפה במקומה עלהלהבים,מכניסים את כל החומרים לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. מצננים לגמרי מחוץ למקרר.
- יוצקים את הבלילה לתבנית קוביות קרח ומקפיאים ללילה.( כ- 12 שעות)
- מוצאים מהמקפיא את הגלידה מתבניות הקרח, מכניסים לקערת התרמומיקס וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10, לטחינה אופטימלית נעזרים במרית התרמומיקס. אם עדיין יש גושים לחזור על הפעולה פעם נוספת.
- מגישים מיד.