גלידת חלב מרוכז

גלידת חלב מרוכז

כמות: 15 מנות

מרכיבים

החומרים:

90 גרם מים
150 גרם חלב
200 גרם חלב ממותק ומרוכז
22 גרם חמאה
25 גרם חלמונים
22 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את המים, החלב ומחממים לטמפרטורה של  כ- 30-35 מעלות.
  2. מוסיפים את החלב הממותק ומחממים לטמפרטורה של 40 מעלות.
  3. מוסיפים פנימה את החמאה, החלמונים והסוכר. מבשלים הכל יחד, תוך כדי ערבוב לטמפרטורה של כ- 83-84 מעלות.
  4. מסננים  ומעבירים את הבלילה למיכל ה- PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  5. מוציאים מהמקפיא, טוחנים ומגישים בכלי הגשה.

FEINTIP

a:0:{}