גלידת פרמז’ן

גלידת פרמז’ן

כמות: 10 מנות

מרכיבים

החומרים:
500 גרם חלב
150 גרם פרמז’ו איכותי מגורר
100 גרם גלוקוזה
1 גרם מלח

אופן הכנה:

  1. מכניסים את הפרמז’ן לקלחת וממיסים על אש נמוכה עד שנמס לחלוטין.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.
  3. מסננים את הבלילה דרך מסננת ומוסיפים את הגלוקוזה, המלח ומערבבים. מעבירים את הבלילה למיכל ה-  PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  4. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה.

FEINTIP

a:0:{}