מרכיבים
החומרים:
1200 גרם חלב
80 גרם אבקת חלב 0%
250 גרם סוכר
100 גרם גלוקוז
190 גרם שמנת מתוקה
140 גרם חלמונים
100 גרם Pain Depices או עוגת דבש
אופן הכנה:
- מכינים קרם אנגלז מהשמנת, החלב ואבקת החלב והחלמונים, הגלוקוזה והסוכר.
- מערבבים היטב, מסננים, מצננים ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
- מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה לפני הטחינה מוסיפים מעל הגלידה הקפואה את עוגת הדבש.
- טוחנים פעם או פעמים לפי המרקם הרצוי.