אופן ההכנה:
- שמים פיסטוקים בקערת הערבוב וקוצצים 3 שניות/מהירות 6 מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים תמרים בקערת הערבוב וקוצצים 5 שניות/מהירות 8 מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים חלב, סוכר, הל ושיבולת שועל בקערת הערבוב ומבשלים 9 דקות/90°C/ נגד כיוון השעון/מהירות 2
- מוסיפים את התמרים הקצוצים ומבשלים 2 דקות/90°C/נגד כיוון השעון /מהירות 2
- מוסיפים מי פריחת הדרים ומערבבים 20 שניות/נגד כיוון השעון /מהירות 3. מעבירים את התערובת לקערה גדולה או לקערות אישיות, זורים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים חם.