חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חזה עוף מאודה בוורומה

כמות: 4 מנות

החומרים:

1 ליטר מים

4 חזות עוף נקיים

1 כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. מכניסים לקערת ערבוב גדולה את חזות העוף ומתבלים במלח ופלפל, מערבבים  ומסדרים אותם במגשי הוורומה.
  3. מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של העוף ומוסיפים זמן לפי הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL