אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית בגודל 20 ס”מ X 20 ס”מ בנייר אפייה ומשמנים קלות
- מכניסים לקערת התרמומיקס דבש וחמאת בוטנים ומבשלים 5 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את שאר החומרים, למעט שוקולד מריר, ומערבבים 30 שניות/ מהירות 2.5.
- מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר האפייה המשומן ומשטחים אותה לעובי של חצי ס”מ, מעבירים למקרר למשך שעה לפחות. שוטפים את הקערה.
- מוצאים את התבנית המצוננת מהמקרר וחותכים מהתערובת שהתקשתה מלבנים בגודל 5 ס”מ X 10 ס”מ. שומרים במקרר.
- מכניסים שוקולד מריר לקערת התרמומיקס וממיסים 5 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 0.5. מעבירים לקערה.
- מוצאים את החטיפים מהמקרר, טובלים חצי חטיף בשוקולד המומס ומעבירים למגש מרופד בנייר אפייה, מעבירים למקרר עד להתייצבות (כ-20 דקות).