אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הבצק ולשים 8 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים את חלקי הבצק לרצועות וקולעים לחלה.
- מעבירים את החלה למגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מכסים בשקית ניילון ומתפיחים כשעתיים או עד שהחלה מכפילה את נפחה.
- מחממים את התנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
- טורפים את החלמון עם החלב, מסירים את השקית מעל לחלה ומברישים את החלה בתערובת הזיגוג מכל צדדיה. מעבירים את התבנית לתנור ואופים במשך 20-25 דקות או עד שהחלה הופכת שחומה – זהובה ומשמיעה צליל חלול כאשר נוקשים בתחתיתה.
- מוציאים את החלה מהתנור, מניחים על רשת ומצננים. פורסים ומגישים.