אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את האגוזים וקוצצים מצב מכסה סגור/ 2 לחיצות קצרות על כפתור הטורבו. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערה את התפוחים, מיץ הלימון וקוצצים 8 שניות/ מהירות 4. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערה את התמרים וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6.
- מוסיפים לקערה את היין, התפוחים הקצוצים ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורה 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את הקינמון ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים 5 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.מצננים ומגישים.