אופן ההכנה
- שמים פיסטוקים בקערת הערבוב וטוחנים 4 שניות/מהירות 7. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- שמים קמח בקערת הערבוב וקולים 10 דקות/C°120/מהירות
- מוסיפים חמאה וממיסים 10 דקות/C°120/מהירות 2.
- מוסיפים תמרים והל ומבשלים 1 דקה/C°90/מהירות 6.
- מוסיפים 60 גרם מהפיסטוקים הטחונים ומבשלים 1 דקה/C°90/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד. מעצבים בידיים מהתערובת כדורים (Ø 4 ס”מ בערך) ומגלגלים אותם לציפוי ביתר הפיסטוקים הקצוצים. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת. מגישים בטמפרטורת החדר.