אופן ההכנה:
מכינים את ריבת הבצל:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את השמן ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים 2 דקות/ מהירות 2.
- מוסיפים את היין והחומץ בלסמי ומבשלים 50 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מצננים ומעבירים לכלי זכוכית אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
מכינים את כבדי עוף:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 10 דקות/ 80 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. בודקים את מידת העשייה של הכבדים ובמידת הצורך מוסיפים 2 דקות לזמן הבישול.
- מעבירים את הכבדים לכלי הגשה בליווי ריבת הבצל ופרוסות לחם קלוי ומגישים.