אופן ההכנה:
- שמים שומשום בקערת הערבוב וטוחנים 10 שניות/מהירות 9. דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
- מוסיפים שקדים, תפוח ומשמשים וקוצצים 10 שניות/מהירות 8
- מוסיפים דבש, טחינה גולמית ומי פריחת הדרים ומערבבים 5 שניות/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- מים קערה על מכסה קערת הערבוב ושוקלים בה קוקוס, שומרים בצד. מעצבים מהתערובת כדורים בידיים רטובות (Ø 2-3 ס”מ). מגלגלים בפתיתי קוקוס לציפוי ושומרים במיכל אטום במקרר עד להגשה.