אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס 220 גרם קמח, שמרים, סוכר, מים ולשים 1 דקה/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מוסיפים לקערה את המלח והשמן ולשים 1 דקה/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- מניחים לבצק לתפוח כשעה בקערת התרמומיקס, או עד שהוא משלש את נפחו .
- מוסיפים לבצק שבקערה את אבקת האפייה, 15 גרם הקמח הנותרים ולשים 2 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
- גוזרים מנייר אפייה ריבועים בגודל של 5 ס”מ ומניחים בצד.
- מעבירים את הבצק אל משטח עבודה מקומח קלות, מחלקים אותו ל-14 חתיכות שוות ומכדררים כל חתיכה לכדור חלק בגודל של כדור פינג-פונג. מניחים כל כדור בצק על ריבוע של נייר אפייה. מניחים את הכדורים בשני מגשי הוורומה. מכסים את כלי הוורומה ומניחים לכדורים לתפוח עד שמכפילים את נפחם.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. מניחים את כלי הוורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים את הלחמניות 18 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. הלחמניות מוכנות כשהן מקבלות גוון לבן- שנהב ופניהן מבריקות. מצננים מעט ומגישים חם.