אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.
- מכניסים לקערת התרמומיקס בטטה ואגסים וקוצצים 6 שניות/ מהירות 5. דוחפים את הפירות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס מדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 4 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. נעזרים במרית במהלך העבודה.
- יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.
- מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 25 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.