חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מאפינס גבינות בסגנון הקורנברד

כמות: 12 מאפינס

החומרים:

150 גרם גבינת צ’דר חתוכה לקוביות

20 גרם חמאה חתוכה לקוביות

200 גרם לבן

200 גרם (¾ כוס) חלב

3 ביצים

210 גרם (½1 כוסות) קמח תופח

6 גרם (½1 כפיות) מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את גבינת הצ’דר ומגררים מצב מכסה סגור/ 7 לחיצות קצרות על כפתור הטורבו. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערה את החמאה וממיסים 2 דקה/ 60 מעלות/ מהירות3.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ואת הגבינה ששמרנו בצד ומערבבים 2 דקות/ מהירות 3.
  4. יוצקים את הבלילה ל 2/3 מגובה תבנית המאפינס.מניחים למנוחה של 10 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  6. מכניסים את המאפינס לתנור ואופים 10 דקות.מורידים את חום התנור ל 180 מעלות וממשיכים לאפות 15 דקות נוספות.
  7. מוציאים את המאפינס מהתנור ודוקרים את קרום המאפינס עם קיסם לשחרור האדים. מצננים קלות ומגישים.

FEINTIP

המאפינס טעימים ביותר כשהם חמים, הגישו לצד מטבל של שמנת חמוצה ועירית קצוצה.

מתכונים נוספים