אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את שיני השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים לקערה את שני סוגי הפלפלים וקוצצים 20 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את השמן זית ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים לקערה את יתרת החומרים. מניחים את סלסילת הבישול על מכסה התרמומיקס ומבשלים 60 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה, ללא פקק המדידה השקוף.
- ממשיכים בפעולה ומבשלים 60 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים את המטבוחה לכלי אטום ושומרים במקרר עד להגשה. המטבוחה תשמר במקרר עד שבוע.