מטבוחה

כמות: 800 גרם

מרכיבים

החומרים:

3 שיני שום קלופות
1 פלפל אדום חריף חצוי לאורכו ונקי מגרעינים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים ונקיים מגרעינים
1 כף שמן זית
800 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1/2 1 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סוכר חום דמררה

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס  את שיני השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים לקערה את שני סוגי הפלפלים וקוצצים 20 שניות/ מהירות 4.
  3.  מוסיפים את השמן זית ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מוסיפים לקערה את יתרת  החומרים. מניחים את סלסילת הבישול על מכסה התרמומיקס ומבשלים 60 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה, ללא פקק המדידה השקוף.
  5. ממשיכים בפעולה ומבשלים 60 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. מעבירים את המטבוחה לכלי אטום ושומרים במקרר עד להגשה. המטבוחה תשמר במקרר עד שבוע.

FEINTIP

סיימתם לבשל ואתם רעבים? העבירו את המטבוחה לסיר רחב, שברו פנימה ביצים טריות, כסו את הסיר ובשלו כחמש עד עשר דקות, והרי לכם שקשוקה מפוארת.