אופן ההכנה:
- שמים זרעי קימל וכמון בקערת הערבוב וטוחנים 10 שניות/מהירות 10. קולים 3 דקות/120°C/מהירות 2.5, ללא כוסית המדידה.
- מוסיפים צ’ילי וקוצצים 7 שניות/מהירות 10 דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
- מוסיפים מלח, שיני שום, רכז עגבניות, חומץ, פפריקה מעושנת, שמן זית ופלפל שחור ומערבבים 20 שניות/מהירות 6
- דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב וקוצצים שוב 10 שניות/מהירות 6 מעבירים לצנצנת עם מכסה מתברג, מכסים בשכבת שמן זית, מאחסנים במקרר עד לשימוש.