אופן ההכנה:
- שוקלים על מכסה התרמומיקס את השמן בכלי בעל פיית מזיגה. שומרים בצד.
- מעבירים לקערת התרמומיקס חלב, שן שום ומלח ומערבבים 1 דקה/ 37 מעלות/ מהירות 5.
- מפעילם את התרמומיקס למשך 3 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 5, יוצקים במהלך הפעולה את השמן על מכסה התרמומיקס סביב פקק המידה השקוף ומאפשרים לשמן לטפטף את תוך קערת התרמומיקס עד לקבלת אמולסיה אחידה.
- מוסיפים מיץ לימון ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5, טועמים ומתקנים תיבול.
- מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד להגשה.