אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס בצל, גזר, סלרי, שום, ג’ינג’ר, למון גראס, פלפל צ’ילי ושורש סלרי וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, מוסיפים מים וכוכבי אניס ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- מסננים את הציר שהתקבל, שומרים את הנוזלים ונפטרים מהירקות המבושלים.
- מחזירים לקערת התרמומיקס את הציר המסונן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 2 דקות/ 98 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה ומגישים חם.