אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס בצל, שום, ג’ינג’ר ולמון גראס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים לקערה 2 כפות שמן זית ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה ללא פקק המידה השקוף.
- מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את המים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה כשפקק המידה השקוף מונח במקומו מעל המכסה.
- מתבלים את קוביות תפוחי האדמה במעט מלח וחצי כף שמן זית ומניחים אותן בשני המגשים של כלי הורומה.
- מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס וממשיכים לבשל עוד 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- בתום הבישול מסירים את כלי הורומה עם התפוחי אדמה, מניחים את פקק המידה השקוף במקומו מעל המכסה וטוחנים את המרק 2 דקות/ מהירות 10.
- מוסיפים למרק 2 כפיות מלח ואת קרם הקוקוס ומבשלים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה אישיות, מוסיפים לכל קערה מקוביות תפוחי האדמה ועלי הכוסברה הטריים ומגישים חם.