אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השום והבצל וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, מעבירים לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערה את החזה אווז המעושן וקוצצים 2 שניות/ מהירות 6. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מוסיפים את השמן זית ומאדים 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף.
- מחזירים לקערה את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף.
- מוסיפים את האפונה, התפוח האדמה, 1/2 1 ליטר מים והתבלינים ומבשלים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- יוצקים לקערה ½ ליטר מים ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
- טוחנים את המרק 1 דקה/ מהירות 4 . יוצקים את המרק למרקיות ומגישים חם.