אופן ההכנה:
1. מניחים את תושבת הוורומה במקומה על מכסה קערת הערבוב, שוקלים בה
תרד ושומרים בצד.
2. שמים חומוס יבש בקערת הערבוב וטוחנים 30 שניות/מהירות 9
3. מוסיפים 400 גרם מים ומערבבים 15 שניות/מהירות 4. מגרדים את
תחתית קערת הערבוב בעזרת המרית.
4. מוסיפים את יתר 400 גרם המים, מלח, בצל, שמן זית, גזר, שיני שום, לפת
ופלפל שחור. מניחים את יחידת הוורומה במקומה על מכסה קערת הערבוב
ומבשלים 30 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 1. מסירים את יחידת
הוורומה ושומרים בצד.
5. מניחים את כוסית המדידה במקומה על מכסה קערת הערבוב ומערבבים
1 שניות/מהירות 4-8 , מגבירים את המהירות בהדרגה. מוסיפים תרד,
מערבבים בעזרת המרית ומגישים מיד.