אופן ההכנה:
- חותכים את קליפת הגבינה הקשה של משולש הפרמזן. שומרים את הקליפה הקשה לבישול המרק.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את משולש הגבינה ללא הקליפה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. שומרים בצד להגשת המרק.
- מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מוסיפים שמן זית וכפית מלח ומאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- יוצקים לקערה את המים. מוסיפים ערער, פלפל אנגלי, עלה דפנה, ציפורן, זרעי חרדל ואת קליפת גבינת הפרמזן.
- מניחים את הכרוב ותפוח האדמה בשני מגשי כלי הורומה ומתבלים בכפית מלח ומכסים. מניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- מניחים בצד את כלי הורומה. מסננים את תוכן קערת התרמומיקס ושומרים את הנוזלים בצד.
- מניחים את קערת התרמומיקס הריקה במקומה, מכניסים לקערה את הכרוב ותפוח האדמה המאודים וטוחנים 40 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הנוזלים המסוננים ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. בזמן הבישול מניחים את סלסלת התרמומיקס מעל למכסה התרמומיקס למניעת השפרצות.
- מחממים מחבת קטנה, קולים את השקדים כשתי דקות תוך כדי ערבוב, יוצקים מעל שמן כמהין, מערבבים ומצננים.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעל שקדים קלויים ואת גבינת הפרמזן המגוררת ומגישים חם.