אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, שיני השום, מלח גס, ומעט פלפל שחור גרוס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את השמן זית ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
- יוצקים לקערה את הציר ירקות, מוסיפים את הדלעת, הבטטה ומבשלים 20 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- טוחנים את המרק 1 דקה/ מהירות 4 לקבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים את המרק לקעריות הגשה. מעטרים בעלי הפטרוזיליה ומגישים חם.