אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, השום, הגזר, השורש פטרוזיליה, שורש הסלרי וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים לקערה את השמן זית ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את הסוכר, הרסק עגבניות, המלח, הפלפל ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את העגבניות, המים ומבשלים 30 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מוסיפים לקערה את האורז ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- יוצקים את המרק לקעריות, מטפטפים מעט TABASCO לפי הטעם ומגישים חם.