אופן ההכנה:
- מכניסים את הבצל, תפוח האדמה והכרישה לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את החמאה ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 5.
- מוסיפים 200 גרם יין ריזלינג ואת המרק ומבשלים 11 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- בסיום הבישול טוחנים את המרק 20 שניות/ מהירות 10.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את המטרפה, מוסיפים את הקורנפלור, המלח, הפלפל, החלב והשמנת המתוקה ומבשלים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
- מוסיפים 100 גרם של יין ריזלינג , מערבבים 10 שניות/ מהירות 3 ומגישים חם.