נקטר פירות קיץ

נקטר פירות קיץ

כמות: 5 כוסות של 200 מ"ל

מרכיבים

החומרים:

300 גרם פירות קיץ נשירים (שזיפים, נקטרינות, משמשים, אפרסקים וכו’)

1 לימון קלוף ללא גרעיני, חתוך לשמיניות

50 גרם סוכר (או לפי הטעם)

500 גרם מים

קרח להגשה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הפירות לקוביות של 3 ס”מ.
  2. מכניסים  לקערת התרמומיקס את הפירות, הלימון והסוכר וטוחנים 1 דקה/ מהירות 9.
  3. מוספים את המים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5.
  4. יוצקים לכוסות, מוספים קוביות קרח ומגישים.

FEINTIP

שילובי פירות מתאימים; תפוזים, תפוחים, אגסים. תפוזים ומנגו. קיווי ואפרסקים. פירות יער ונקטרינות.