אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הפיסטוקים יחד עם חצי מכמות הקמח וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. שומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה והסוכר ומעבדים לקרם 20 שניות/ מהירות 7. דוחפים בעזרת המרית את הקרם לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה. מוסיפים את המלח, תערובת הפיסטוקים ושארית הקמח ומעבדים 30 שניות/ מהירות 6 עד שנוצר בצק אחיד.
- מניחים את הבצק במרכזו של נייר אפייה, מניחים מעל הבצק נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס”מ. מעבירים בזהירות את הבצק המרודד שבין שני ניירות האפייה למגש שטוח ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 165 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מסירים את נייר האפייה העליון ובעזרת סכין חותכים מלבנים באורך של 5 ס”מ וברוחב 2 ס”מ.
- מעבירים את מגש העוגיות לאפייה בתנור למשך 12 עד 15 דקות. מוציאים, מצננים ומגישים או שומרים בצנצנת אטומה.